Baby luksuspakke KUN 1499,- Spar 794

Baby Luksuspakke fra Manostiles Babypakke fra Manostiles

Babypakke i smuk hvid og med Manostiles Dandelion design på ammepude og puslepude og helt enkelt hvid på babynest er absolut en bestseller og musthave til alle gravide. Manostiles har nøje udvalgt produkterne til denne perfekte startpakke. Babypakke

Manostiles kollektion Dandelion Perfect White er enkelt og en smuk luksus babypakke som indeholder: Manostiles bestseller og efterspurgte babynest, vores puslepude som er smørblød og stadig vandafvisende og lavet med formskum som er det bedste på marked. Vi tør godt at sige, at det er markeds bedste hvis du vælger denne slags puslepude. Manostiles ammepude, som er perfekt også under graviditeten som støtte om natten, den er god som støtte når barnet skal træne om på maven. Sødeste uro til over puslebordet, vuggen eller sengen, det smørbløde babyhåndklæde, vores lækre læder suttesnor og den populær krammebamse, som er lavet i blød bomuld. Køb den her Babypakke i smuk hvid

Alt dette får du med i babypakken for kun 1499,- stor anbefaling. Køb her: Babypakke perfekt startpakke

Vi anbefaler at du også køber vores populær og efterspurgte pusletaske sammen med denne her pakke. Køb pusletasker her: Pusletasker fra Manostiles

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.