Baby startpakke fra Manostiles. Ren luksus til kun 997,-

Jeg vil starte med, at sige tak, 1000 tak fordi du læser med og følger Manostiles. Det gør mig rigtig glad og jeg bliver varm om hjertet hver gang jeg ser et #manostiles eller ros om vores produkter.

Uden Jer var der ikke Manostiles❤️

Vi har gået længe og talt om produkter som vi synes er must have, ikke nice to have men need to have når du er gravid og venter barn.

Vi har valgt og have fokus på både mor og barn og valgt den bedste kvalitet, bedste funktionalitet og samlet til en startpakke. Du får masser af udgifter når du venter barn lige fra, autostol, barnevogn, vugge mm. Vi synes også det er vigtigt, at huske på parforholdet, gå ud få en brunch og ikke kun alt går op i baby og babygylp.

Derfor har vi sammensat en baby startpakke med følgende: Sengerand, ammepude, puslepude, økologisk babysengetøj og en læder suttesnor.

Til KUN 997,- Normalpris 1875,- du kan købe din babypakke lige her. https://manostiles.dk/shop/126-luksus-pakker/

Manostiles luksus babypakke er udvalgt nøje til alle gravide og til dig som ønsker lækre kvalitets produkter.

Manostiles – Luksus Babypakke

Manostiles ammepude er meget mere end kun en ammepude. Den er perfekt mellem dine ben når du er gravid👍🏼 Den er perfekt når barnet skal træne om på maven, hvor duft fra amning og mor skaber tryghed og genkendelighed. Ammepuden former sig efter dig og barnet som gør den behagelig og bruge og ikke for stor og “klodset”

Vores puslepude tør vi godt, at sige er markeds bedste hvis du vælger en puslepude som denne. Den er vandafvisende men stadig er stoffet smørblødt, som gør det dejligt og behageligt for barnet at ligge på. En puslestund er en hygge tid hvor barnet kan ligge med rumpen bar som alle børn elsker❤️ Puslepuden er med formskum som er det bedste på marked og det bedste for barnet. Barnet har ligget i mors mave og har bløde knogler, som gør, at det er vigtigt og sundt at barnet ligger på en ordentlig puslepude og derfor anbefaler vi, at du IKKE køber en puslepude ud fra trend hvad har naboen, hvad viser de andre på FB, IG mv.

Babypakke – Manostiles

Babysengetøjet er lavet i det blødeste og bedste økologiske bomuld. Sengetøjet har en kølende effekt som giver en bedre søvn. Vi ved alle, at en god søvn giver glæde, energi og overskud. Når barnet sover godt så sover mor og far også godt og gør, at vores overskud er større og kan bedre rumme hvis barnet har lidt urolig mave en dag, der er tænder på vej og alt det som følger med børn❤️

Manostiles – babypakke

Jeg håber du har en god graviditet, uden for meget kvalme, besvær og sjove spisevaner😊

Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke og håber du vil forkæle dig selv og dit barn med Manostiles luksus babypakke, som findes i 3 farver. https://manostiles.dk/shop/126-luksus-pakker/

Rigtig god dag🍀

Bedste hilsner

Mette – Manostiles

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.