Manostiles i BabySam

Vi er stolte over at være i Danmarks største babykæde BabySam

Du kan finde ALT fra Manostiles i en af BabySam 35 butikker eller deres online butik.

Babynest Manostiles babynest er designet med fokus på barnet og barnets tryghed og genkendelighed. Fastbund gør den mere stabil og slangen der kan lynes af gør trygheden og genkendeligheden følger barnet 2,5 – 3 år.

Manostiles sengerand soft blossomManostiles nye kollektion Nordic Zen er inspireret fra det Japanske Zen som er ro. Sengerand som er tyk og en lille hule i sengen.

Den nye smukke farve til piger soft blossom🌸 find sengerand – babysengetøj – babynest ALT fra Manostiles i en af landets BabySam eller her. BabySam

babysengetøj fra Manostiles Babysengetøj og juniorsengetøj fra Manostiles er lavet i den bedste økologiske og smørbløde bomuld på marked. Har du ikke prøvet Manostiles sengetøj er det absolut en anbefaling både til børn og voksne. Sengetøjet er til priser hvor alle har råd til at købe høj kvalitet, lækkert design og luksus.

Sengetøj fra ManostilesSøvn, vi alle ved at søvn er vigtig og en god søvn giver energi, glæde og overskud så jeg anbefaler altid Manostiles lækre sengetøj som findes i flere farver og design.

Manostiles quilttæppe, bamser, kurveManostiles quilttæppe kan bruges til rigtig meget og koster KUN 449,- perfekt under aktivitetsstativ, på gulvet når baby leger, super til gulvet så barnet ikke får træk og perfekt til en tur ud i haven eller på stranden find dem her BabySam

Puslepude fra ManostilesBabyhåndklæde blev revet væk og er udsolgt.

Juniorsengetøj fra Manostiles

Du kan læse meget mere om Manostiles her Manostiles

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.