LAGERSALG PÅ FREDAG 25 + 26.1

LAGERSALG hos Manostiles på fredag den 25.1 kl.10 -16 og lørdag den 26.1 fra 9-13 det bliver en fest med masser af gode tilbud.

Manostiles sørger for lidt snack og drikke. Du kan betale med kontanter eller mobile pay.

Er du gravid eller kender en som venter en pige er der det flotte Nordic Sky sengerand – puslepude – ammepude – Quilt tæppe og sengetøj IKKE meget tilbage så det er først til mølle. Det er helt vanvittige priser: Sengerand 250 kr. Ammepude 75 kr. Puslepude 200 kr. Quilt tæppe 200 kr. ALT i den bedste blødeste økologiske bomuld. Du kan se vores produkter her dog er det IKKE alt der er med på udsalget. https://manostiles.dk/

Det her Nude er så smukt – blødt og lækkert. Er du gravid og venter en pige er denne serie et must have.

Vi glæder os så meget til at se en masse på Fredag kl.10-16.

Black graphic cans

Manostiles opbevaringsdåser kan bruges til meget mere end kun kaffe, the, mel og sukker.

ABSOLUT ET MUST HAVE: Voksensengetøj fra Manostiles i den blødeste bomuld og i 3 længder. 140×200 – ekstra længde 140×220 og til dobbeltdyne 200×220 – Kom ned forbi og forkæl dig selv eller en du holder af. Det er noget du IKKE må spare på. Vi alle ved at søvn er vigtigt og sove i lækkert blødt sengetøj giver en bedre søvn, en god søvn giver energi, glæde og overskud.

Forklæde – grydelapper – grillhandske fra Manostiles. Til dig der elsker design, høj kvalitet og økologisk bomuld hvor der tænkes på naturen.

Manostiles pyntepuder, er designet så de passer ind til resten af dit hjem. Designet i en lækker canvas bomuld, inderpude af dun&fjer. Vores sofapuder er ikke kun flotte men designet så de også kan at blive brugt. Ligge dig ned i sofaen og med en pude i nakken, hvem elsker ikk det? Du kan bag efter bare ryste den og den står flot igen. Dansk design i den bedste kvalitet. Kom ned på Fredag 25.1. kl. 10-16 eller lørdag 9-13 og få fingrene i de lækreste og flotteste pyntepuder og der er mange forskellige slags. Fra 199,- Det bliver en fest af et lagersalg hos Manostiles.

SES VI PÅ FREDAG KL.10 – 16 ELLER LØRDAG KL. 9-13 På Lerbækvej 8 – 2680 Solrød Strand. Nemt at komme til: Tæt på S – tog og motorvejen. Parkere ovre på den modsatte side.

Vi håber, at at se rigtig mange.

Bedste hilsner

Camilla, Maria og Mette

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.