Manostiles Ønsker godt nytår.

Jeg vil ønske Jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår og sige 1000 1000 Tak for 2017. Jeg er mere end glad for alle dem jeg har mødt og lært at kende❤️ Jeg hopper ind i 2018 med smil og glæde, plus et par nytårsfortsæt, personligt skal der lidt flere kilometer i benene og jeg har lavet et lille væddemål med mig selv, som starter med en lille løbetur om lidt🏃🏻‍♀️ Har i nogle nytårsfortsæt?
Firmaet: Manostiles starter 2018 med NY KOLLEKTION NORDIC SEA kommer om få dage ca.12-13 dage lander det første på lager🙈🙌🏻🙏🏻😊Om jeg glæder mig… Jeg glæder mig og er spændt med spændt på🍀2018 bliver et år hvor jeg allerede nu kan fortælle, at der kommer løbende nyheder og andre spændende ting.
NEWS • På billedet sengetøj fra den nye kollektion og her farven Ocean Haze som jeg selv er blevet ret forelsket i. Den blide og rolige smukke farve invitere dig i drømmeland og byder velkommen til foråret.
Ønsker Jer alle en fantastisk dag☀️

Manostiles baby sengetøj

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.