DER ER SKET MEGET HOS OS…

DER ER SKET MEGET HOS OS.. som vi gerne vil dele med dig.

Vi har haft rigtig travlt for at ændre og lave vores webshop om så den bliver lige som du ønsker. Vi er meget tilfredse med resultatet og synes at du skal kigge forbi, vi er sikre på, at du helt sikkert vil blive fristet og derfor har vi taget forskud på alle de dejlige juletilbud vi alle bliver tilbudt i lange baner.. De er hos os allerede nu – Kig forbi her!

Vi har ikke kun haft travlt med vores webshop vi har også lavet ny textil børnekollektion som kommer hjem om godt 3 uger du kan godt glæder dig det er både baby og junior sengetøj vi får hjem da efterspørgslen har været så stor og det er vi meget stolte og glade for. Hvis du ønsker nu, at få et sæt så snart det lander på vores lager så send os en mail på info@manostiles.com

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil du første gang du handler på vores shop få en lille gave og samtidig få alle de gode tips og tilbud fra os i vores nyhedsbrev. Vores første nyhedsbrev modtager du tirsdag den 25.10 uge 43. Vi glæder os allerede til at sende det til dig.

Du skal forkæle dig selv i de kolde måneder og gå en tur på cafe, restaurant eller hotel overnatning hvor vi er i Eurostyle i November og December med vores nye textil kollektion så læs bladet mens du venter på veninden, kollegaen, maden, konen eller bare maden.

Vi er glade for, at du har ville læse vores blog indlæg vi lover dig, der ikke går så lang tid igen før du får update fra alle os i Manostiles…

Rigtig god fredag og dejlig weekend.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.