Kina tur/retur

Så er rejsen til Shenzhen ved sin afslutning. Det har været en spændende og meget lærerig tur. Både på det kulturelle område, men også på det mere forretningsmæssige plan.

Når man gør forretning med kinsere er der nogle helt særlige spilleregler der gælder, og som dansker kan det nogle gange virke både fjollet, unødvendigt og meget tidskrævende. Men sådan foregår tingene herude og som man siger så klogt, skik følge eller land fly. Derfor har jeg været så utrolig glad for vores danske samarbejdspartnere herude, som har med kinesere at gøre på daglig basis. Jeg kan med garanti sige at hvis man som dansker ønsker at starte produktion op i østen, så er det bydende nødvendigt at finde nogle vesterlændinge der er bosat i Kina, som kan hjælpe en igennem alt, lige fra sourcing, Q&A og afskibning af dine produkter.

Vi havde aldrig klaret hele denne opstart uden.

Det bedste ved det hele er, at der kommer de fineste håndlavede æsker ud af det. Hver eneste æske vi får lavet herude er håndlavet, er det ikke ret vildt?

2 thoughts on “Kina tur/retur

  1. Hej Manostiles.
    I laver nogle super flotte ting!!Må bare eje æskerne i jeres colorline.Er selv tekstildesigner, som skal til at starte selvstændigt i strik og jeg ville gerne prøve i Kina/Østen, men synes det er en jungle, at finde en samarbejdspartner som kender markedet og menneskene der.

  2. Kære Mette,
    Tusind tak!
    Ja, du har ret i at Kina/Østen er en jungle. Det kræver mange timers research og forarbejde at finde den/de rigtige samarbejdspartnere. Jeg kan anbefale dig at finde en produktionsagent herude. Dem kan du søge enten via konsulatet, evt. også væksthuset. Forskellige provinser i Kina, specialiserer sig i forskellige ting, så der er nok også en provins der er eksperter i strik.
    Held og lykke!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.