Hvor kommer inspiration fra?

Allevegne! Jo mere du bevæger dig i visse cirkler, jo mere vil din opmærksomhed fanges af ting og omgivelser der kan bruges der hvor du bevæger dig.

Det har vi virkelig oplevet i forbindelse med at designe vores mønstre. Op til en deadline og lige før vi skal aflevere en kollektion, vælter ideerne ind over os. Når vi er igang med et mønster, som vi har arbejdet på i et halvt år, kan der pludselig opstå en ny kombination eller farve, som vi ikke har tænkt på før. Det er magisk!

Men i stille perioder hvor der ikke skal performes, og kreativiteten skal fremmes, så er internettet det mest fantastiske sted at finde inspiration. Tegnefilm er faktisk også et sted, hvor vi finder små former og farvesammensætninger til mønstre. Teksturer i en vej, på en mur eller i jorden kan være startskuddet til et af de mønstre, som du om lidt har på din sofapude.

Vi har samlet en lille samling af billeder fra nettet, som sagtens kunne ende med at blive et af vores nye mønstre.

Hvor finder du mon inspiration til projekter?

Mønstre, farver, forme, Indien, Kina, manostiles inspiration
Smukke farver og former fra Indien og Kina

2 thoughts on “Hvor kommer inspiration fra?

 1. Meget af jeres inspiration må da komme fra det danske firma Bungalow der i en år række har lavet æsker som jeres kollektion ligger meget tæt på.

  • Kære Charlotte,

   Bevidst eller ubevidst lader alle designere sig inspirere af alt design de ser rundt om i verden. Det gælder selvfølgelig også for os.

   Med hensyn til Bungalow, så er mange af deres mønstre købt i Indien og trykt med en særlig metode der hedder block print.

   Alle vores prints er designet af mig på computeren og har et meget mere grafisk og enkelt udtryk end Bungalows. Derfor ser vi ingen lighed mellem deres æsker og vores.

   Men det er jo hvordan man fortolker det. Vi synes Bungalow laver smukke ting, men det har aldrig været vores intention at ligne dem.

   Mange hilsner
   Heidi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.