Hong Kong #2

Hong Kong er…..

Toptjekket, rent, snavset, moderne, asiatisk, international, nem, overvældende, venlig, skør, irriterende, lysår foran DK og meget meget mere. Vi har kun været her i halvandet døgn, og det er bare nogle af de indtryk vi allerede er blevet bombarderet med.

Vi har mødt Polly, damen der skal lave vores æsker…..eller det er nok ikke Polly in person der skal lave dem, men hele hendes apparatur af fabrik der skal lave dem. Og hun var skarp! Faktisk så skarp at vores æsker bliver endnu bedre end vi havde turde håbe på.

Næste skridt er et hun skal have de færdige designs, klargjort til produktion og det er en lille bitte smule angstprovokerende for en designer at give slip og sige, så nu er det færdigt, intet mere jeg kan rette på dem. For det er der! Vi sidder i dette minut og ændrer, retter til, justerer og fintuner så det hele bare bliver så perfekt som muligt. Men det er altså godt med sådan en deadline, ellers ville vi aldrig få noget produceret fordi det er så svært at blive helt tilfreds med noget man har nørklet med i så mange måneder.

Men Polly, hende kan vi li’! Og hun bliver vores nye æskeguru.

Vores Hong Kong damer

Her kan I se et billede af Polly som havde den mest toptjekkede virksomhed, men spejle overalt og skjulte døre. Og vores højre hånd, Pernille.

6 thoughts on “Hong Kong #2

 1. Ej hvor er det spændende, glæder mig til at høre mere. Er top misundelig, – både på business and pleasure siden af Jeres tur 😉

 2. Hvor lyder det spændende – held og lykke med det. Jeg er boligstylist og ville høre om I evt. havde et nyhedsbrev eller om jeg bare skal holde øje med jer på bloggen, om hvornår jeres ting kommer?

  / filippa

  • Kære Filippa

   Vi er igang med nyhedsbrevet, så skal jeg nok huske dig:-) Og vi er at finde på Formland til august, så der er du også meget velkommen til at besøge os.

   Sikke en fin blog du har:-)

   Kh. Heidi

 3. Hej i 2 eventyrere

  Får lyst til at sælge et “produkt” produceret udenfor danmarks grænser. Var til et spændende virksomhedsbesøg i Rynkeby på Fyn. De producerede flettede havemøbler i høj, høj kavlitet, havde 50 ansatte i DK og 2500 i Indonesien, Ja – 2500 personager. Så det bliver spændende at følge Jer 2 og se hvad I driver det til.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.